اسپند دود کردن OPTIONS

اسپند دود کردن Options

اسپند دود کردن Options

Blog Article

با دلیل بگوئید چه کسی در این تصادف جان سالم به در برده است!؟

مصرف منظم روزانه ۱ تا ۲ فنجان دمنوش گیاهی اسپند به کاهش سفت شدن ماهیچه‌ها، تسکین درد مفاصل و کاهش التهاب ناشی از آرتریت کمک می‌کند.

ظاهر آن بوته مانند، دارای برگ‌های سبز با تقسیمات باریک و دراز و نامنظم است. گل‌های آن درشت و دارای کاسبرگ نازک و گلبرگ بزرگ برنگ سفید مایل به سبز، میوه آن پوشینه و حاوی دانه‌های متعدد برنگ سیاه است. در صورت خشکی خاک، ریشه‌های این گیاه می‌توانند تا ۶ متر نفوذ کنند.

مزایای مصرف اسپند متنوع و فراوان است. این گیاه سرشار از موادی مثل آنتی‌اکسیدان‌ها، مواد معدنی و ویتامین‌ها است که برای بدن بسیار مفید هستند.

محرک‌ها نظیر آمفتامین‌ها از جمله اکستازی و مت‌آمفتامین

دوران ترک اعتیاد یک دوران بسیار سخت و همراه با درد برای هر فردی محسوب می‌شود. گذر از این دوران نیازمند داشتن آرامش روانی و جسمی است.

اسپند یک بوته چند ساله و انبوه با برگ های نوک تیز و ظاهری

سرویس خواص شناسی – اسپند ازجمله گیاهان دارویی است که با نام اسفند و حرمل نیز شناخته می‌شود و از گذشته‌های دور به‌عناوین‌مختلف ازجمله ضدعفونی کردن و خوشبو نمودن هوای محل زندگی، read more دور کردن چشم‌زخم و درمان بیماری‌ها در طب سنتی کاربرد داشته است.

– سبب تنظیم قاعدگی می شود و قاعده آور است و برای درمان افتادگی رحم هم مفید است.

این آیین توسط پیروان مذاهب مختلف از جمله اسلام، زرتشت، مسیحیت، یهودیت و هندوئیسم اجرا می‌شود. در بعضی از نسخه‌های دعاهایی که در حین این مراسم خوانده می‌شود، نام یک پادشاه باستانی زرتشتی به نام نقشابند برده می‌شود که گفته می‌شود او اولین بار این دعا را از پنج فرشتهٔ نگهبان به نام یزدها دریافت کرده‌است. رسم سوزاندن اسپند در آتش برای دود تطهیر دهنده‌اش تا قسمت هندی کشمیر هم نفوذ کرده‌است و در آنجا در مراسم عروسی وداها برای دور کردن تاریکی از زندگی جدید عروس و داماد آن را می‌سوزانند. در مراسم برات در گناباد و بیشتر مناطق خراسان در سر مزار درگذشتگان اسپند آتش زده و بر روی آن نمک می‌پاشند و آن را برای چشم زخم همراه با شعری می‌خوانند. سپند تلخ و نمک شور چشم حسود پر حسد کور ….

اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمت‌هایی از آسیای جنوبی، به‌خصوص هند و پاکستان رشد می‌کند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانه‌ها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.

ضد عفونی کننده و پاکسازی هوا: کندر نیز خاصیت ضد عفونی کننده دارد و می‌تواند هوا را از آلودگی‌ها و میکروب‌ها پاک کند.

بیماری ‌های تنفسی و ریوی چون بلغه ریه و نزله ریوی کمک کننده بوده و در درمان آسم

حتی افراد مبتلا به التهابات مفصلی نیز می‌توانند از این گیاه برای درمان و کاهش عوارض ناشی از بیماری خود استفاده کنند.

Report this page